Kas

8 Kasım 2021 tarihinden itibaren geçerli SINIFLARIN HAFTALIK DERS PROGRAMLARINA ulaşmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

2022 Şubat ayı öğretmen nöbet çizelgeleri aşağıda sunulmuştur.

3 Ocak 2022 tarihinden itibaren geçerli öğretmenlerimizin DYK haftalık ders programları aşağıda sunulmuştur.

03 Ocak 2022 tarihinden itibaren geçerli sınıfların DYK haftalık ders programları aşağıda sunulmuştur.

2022 Ocak ayına ait Öğretmen Nöbet Çizelgesi aşağıda sunulmuştur.

2021 Aralık ayında tutulacak olan nöbetlere ait öğretmen nöbet çizelgesi aşağıda sunulmuştur.

6 Aralık 2021 tarihinden itibaren geçerli öğretmenlerimizin Haftalık DYK Ders Programlarına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

06 Aralık 2021 Pazartesi gününden itibaren geçerli sınıfların dyk ders programları ve 6. sınıfların kurs sınıf listeleri aşağıya çıkarılmıştır.

Kas

8 Kasım 2021 tarihinden itibaren geçerli öğretmenlerin DYK ders programlarına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

2021 Kasım ayına ait öğretmen nöbet çizelgesi aşağıda sunulmuştur.

18 Ekim 2021 tarihinden itibaren geçerli öğretmenlerin DYK KURSU PROGRAMLARIna ulaşmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

18 Ekim 2021 tarihinden itibaren geçerli sınıfların DYK KURSU programlarına ulaşmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

NOT: Kurs sınıf listeleri aşağıdadır.

18 Ekim 2021 tarihinden itibaren geçerli öğretmenlerin ders programları ve güncel öğretmen nöbet çizelgesi aşağıda sunulmuştur.

Bir Öğretmenimizin izine ayrılması nedeniyle yenilenen ders programı aşağıda sunulmuştur. 18 Ekim 2021 tarihinden itibaren geçerli SINIFLARIN DERS PROGRAMLARINA ulaşmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 11.00' de 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu seçmek üzere Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı okulumuz konferans salonunda yapılacak olup bütün velilerimizin katılımını önemle rica ederiz.