Okulumuz öğrencilerinden bursluluk sınavında başarılı olan öğrencilerimiz

OKULUMUZDA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI YAPILDI

Ağu

3 EYLÜL 2023 PAZAR GÜNÜ SAAT 10:00 da yapılacak olan Bursluluk Sınavı SINAV GİRİŞ YERLERİ açıklandı. SINAV GİRİŞ YERİNİZİ Öğrenmek için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

NOT : Sınava girerken KİMLİĞİNİZ muhakkak yanınızda olmalıdır. SINAV GİRİŞ BELGE niz sınava gireceğiniz okulun idaresi tarafından sıranıza konulacaktır.

NOT: Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için aşağıdaki açıklamaları lütfen dikkatlice okuyunuz...

Tem

Lise yerleştirme tercihinde bulunmayan öğrencilerin listesi aşağıda sunulmuş olup 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 16.00' a kadar velileri tarafından tercihlerinin yapılıp okulumuz idaresine onaylatılması gerekmektedir.

Tem

10 Temmuz 2023 Pazartesi gününden itibaren Yaz DYK kurslarımız başlayacaktır. Kurslarımız saat 08.30' da başlayacak olup saat 13:20' de bitecektir. 6. sınıfa ve 7. sınıfa geçen öğrencilerimiz haftada 2 gün kursa geleceklerdir. 8. sınıfa geçen öğrencilerimiz ise haftada 3 gün kursa geleceklerdir.

5. sınıftan 6. sınıfa geçen öğrencilerimiz PAZARTESİ ve SALI GÜNLERİ

6. sınıftan 7. sınıfa geçen öğrencilerimiz ÇARŞAMBA ve PERŞEMBE GÜNLERİ

7. sınıftan 8. sınıfa geçen öğrencilerimiz ise SALI, ÇARŞAMBA ve PERŞEMBE GÜNLERİ kursa geleceklerdir.

Lütfen aşağıdaki linke tıklayarak sınıfların ders programını kontrol edip ilgili günlerde öğrencilerimizin devamsızlık yapmadan kursa gelmelerini sağlayalım.

Haz

Yaz dönemi DYK kurslarımız 8. sınıflar için 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayacak olup Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce derslerinden kurslarımız açılacaktır. 5, 6, ve 7. sınıf öğrencilerimiz için yine aynı tarihte Yaz Okulu başlayacak olup sadece Matematik ve İngilizce derslerinden kurslarımız açılacaktır.

Yaz dönemi için öğrencilerimizin kurs başvuruları 15-22 Haziran tarihleri arasında aşağıdaki link üzerinden alınacaktır.

May

7. sınıftan 8. sınıfa geçecek olan okulumuz öğrencilerinin LGS çalışmalarına hız kesmeden devam edebilmeleri için okulumuzda Temmuz ayında açılacak olan yaz DYK kurslarımız ile ilgili 30.05.2023 Salı günü saat 15.00' da velilerimize bilgilendirme toplantısı yapılmış olup söz konusu toplantıda LGS süreci, verimli ders çalışma ve ev ortamının düzenlenmesi, soru çözümünün ve çeşitliliğin artırılması, devam devamsızlık takibinin yapılması gibi konular üzerinde duruldu. Toplantımıza katılan velilerimize ilgilerinden ötürü teşekkür ederiz.

May

2. Dönem okulumuzda yapılacak olan yazılı sınavlara ait takvim aşağıda sunulmuş olup söz konusu tarihlerde bütün öğrencilerimiz yazılı sınavlara gireceklerdir.

May

10.05.2023 Çarşamba günü saat 13.00-14.00 arasında okulumuz konferans salonunda 8. sınıf öğrenci ve velilerimize yönelik Mesleki Eğitim Merkezleri hakkında tanıtım toplantısı yapılacak olup söz konusu toplantıya bütün 8. sınıf öğrencilerimizin ve velilerinin katılımını önemle rica ederiz. (Aynı gün İl MEM tarafından okulumuzda Kazanım Değerlendirme yapılacağından saat 10.00' da yapılacak olan toplantımız 13.00' a alınmıştır)

May

Okulumuz Şair Nabi Ortaokulu 2023-2024 eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi. Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özlem KÖSE olmak üzere emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz. eTwinning ekibi tarafından okulumuzun Okul Etiketi alması ile ilgili gönderilen mail Türkçe ve İngilizce olmak üzere aşağıda sunulmuştur.

LGS SINAVINA GİRECEK 8. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!

Bakanlığımızın deprem nedeniyle almış olduğu karar doğrultusunda İSTEYEN öğrencilerimiz GAZİANTEP DIŞINDA BİR ŞEHİRDE sınava girebileceklerdir. Bu durumda olan öğrencilerimizin e-Okul sistemi üzerinden başvuru yaparak il ve ilçe seçmeleri gerekmektedir.

Eğer öğrenciniz sınava Gaziantep' te girecek ise HERHANGİ BİR İŞLEM VEYA BAŞVURU yapmanıza GEREK YOKTUR. Başvurular bakanlık tarafından otomatik yapılacaktır.

Ock

Okulumuz eTwinning yürüten öğretmenlerimizin işbirliği içinde yaptığı çalışmalar sonucunda esafety label bronz etiketimiz okulumuza kazandırılmıştır.

Ock