Etiket Sonuçları: bayram

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "En büyük eserim" dediği Cumhuriyeti, biz Türk milletine armağan edişinin, 99. yıl dönümünü okulumuzda yapılan törenle büyük bir coşkuyla kutladık.  Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu şiir, kompozisyon ve koro çalışmaları törende sergilendi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü ve bütün şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "En büyük eserim" dediği Cumhuriyeti, biz Türk milletine armağan edişinin, 98. yıl dönümünü okulumuzda yapılan törenle büyük bir coşkuyla kutladık.  Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı şiir, kompozisyon ve koro çalışmaları törende sergilendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel okulumuzda yapılan şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Okul Müdürümüz Sn. Ali BOZ ödüllerini verdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1920'de Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. yıldönümünü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.