23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı

Dilimizin Zenginlikleri projemiz

2024 Yılı Bursluluk Sınavına ilişkin kılavuza ulaşmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız. Başvurular 13 Şubat ile 01 Mart 2024 tarihleri arasında alınacak olup sınav 21 Nisan 2024 tarihinde yapılacaktır. Sonuçlar ise 17 Mayıs 2024 tarihinde ilan edilecektir. Başvuru yapacak öğrenci velilerimizin teslim etmesi gereken evraklar aşağıda sunulmuştur.

Yunus Emre :Dilimiz Kimligimizdir

28.12.2023 Perşembe günü saat 10.00' dan itibaren okulumuzda Sıdıka ÖZDEMİR tarafından tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize ilk yardım eğitimi verilecek olup katılımlarınızı önemle rica ederiz.

Ben okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında okuma etkinliğimiz

GAZİANTEP SAVUNMASI DESTANI ŞİİRLERİNİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması'na katılan okulumuz 6.F sınıfı öğrencisi Beyza Deniz Emre okulumuzu temsil etmiştir.

Okulumuzda 8. sınıf öğrencilerimiz için açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında devamsızlık hakkının yarısını ve daha fazlasını dolduran öğrencilerimizin listesi aşağıda sunulmuştur.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesinin 12. maddesi gereğince "Kurslara kayıt yaptıran öğrencilerin/kursiyerlerin devamları zorunludur. Kurslarda okutulması gereken toplam ders saatinin özürsüz olarak 1/5’ine devam etmeyen öğrencilerin devamsızlık sınırını aştığı dersten kurs kaydı silinir." kurs kayıtları silineceğinden öğrencilerimizin devamsızlıklarının takip edilmesi önem arz etmektedir.

Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına düzenlenen Gaziantep kros yarışması

Okulumuzda İlçe sağlık müdürlüğünden çölyak diyabet ve sağlıklı beslenme ile ilgili seminer

Kas

10 kasım Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85'inci yıl dönümünde anma programımız

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

21 Ekim Cumartesi günü saat 10.00' da okulumuz konferans salonunda Okul Aile Birliği toplantısı yapılacak olup tüm velilerimiz toplantıya davetlidir. Katılım sağlamanızı önemle rica ederiz.

En İyi Narkotik Polisi: Anne projesi kapsamında öğretmen ve velilerimize seminer verildi