GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şair Nabi Ortaokulu

Ara

Ben okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında okuma etkinliğimiz

Nis

Proje ortaklarımız Özlem KÖSE, Esra GEZER, Betül ESER YILMAZ, Seyit KAMİŞCİK hocalarımızla  ve "HAREKETE GEÇ" eTwinning proje ekibimiz ile birlikte yıl boyunca yapmış olduğumuz çalışmaları gösteren "HAREKETE GEÇ" sergimizi gerçekleştirdik.

Nis

Gaziantep Valimiz Sayın Davut GÜL, "Harekete Geç" isimli eTwinning projemize destek mesajlarını ilettiler.

"Spor, ne kazanma hırsı ne de kaybetme korkusudur. Spor, sağlıklı yaşam ve özgüvendir. Spor Şehri Gaziantep ile Harekete Geç."

Valimiz Sayın Davut GÜL' e eTwinning projemize vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı şükranlarımızı arz ederiz.

Nis

"Harekete Geç" eTwinning projesi ekibimize Doç. Dr. Hüseyin ÖZTÜRK tarafından 25 Nisan 2022 saat 20:00' da bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Nis

Proje ortaklarımız Özlem KÖSE, Esra GEZER, Betül ESER YILMAZ, Seyit KAMİŞCİK hocalarımızla Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur felsefesi ile "HAREKETE GEÇ"eTwinning proje ekibimiz okuldaki öğrenci arkadaşları ile yürüyüş etkinliği yaptılar.

Nis

Proje ortaklarımız Özlem KÖSE, Esra GEZER, Betül ESER YILMAZ, Seyit KAMİŞCİK hocalarımızla  "HAREKETE GEÇ" eTwinning proje ekibimiz Gaziantep Burç ormanında yürüyüş etkinliği gerçekleştirmiştir.

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Özlem KÖSE ile Konya - Sezai KARAKOÇ İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Elif İlşad TORAMAN' ın Kurucu Ortaklığını paylaştığı "HAREKETE GEÇ (MOVE ON)" isimli eTwinning projemizde görevli öğretmenlerimizden Seyit KAMİŞCİK, Betül ESER YILMAZ ve Esra KUDUZ proje kayıt sertifika belgelerini aldılar.

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Özlem KÖSE ile Konya - Sezai KARAKOÇ İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Elif İlşad TORAMAN' ın Kurucu Ortaklığını paylaştığı "HAREKETE GEÇ (MOVE ON)" isimli eTwinning projemizin Mart Ayı Değerlendirme Toplantısı proje ortağı okulların katılımlarıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Özlem KÖSE ile Konya - Sezai KARAKOÇ İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Elif İlşad TORAMAN' ın Kurucu Ortaklığını paylaştığı "HAREKETE GEÇ (MOVE ON)" isimli eTwinning projemizin logosunu belirlemek için hazırlamış olduğumuz anketimizin linki aşağıda olup anketi doldurmanızı rica ederiz.

Şbt

Gaziantep Futbol Kulübü sporcularından Oğuz CEYLAN, Muhammet DEMİR, Furkan SOYALP, Doğan ERDOĞAN ve Burak BOZAN' a "Harekete Geç (Move On)" isimli eTwinning projemize desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.

Şbt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Özlem KÖSE ile Konya - Sezai KARAKOÇ İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Elif İlşad TORAMAN' ın Kurucu Ortaklığını paylaştığı "HAREKETE GEÇ (MOVE ON)" isimli eTwinning projemizin Ocak Ayı Değerlendirme Toplantısı proje ortağı okulların katılımlarıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Özlem KÖSE ile Konya - Sezai KARAKOÇ İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Elif İlşad TORAMAN' ın Kurucu Ortaklığını paylaştığı "HAREKETE GEÇ (MOVE ON)" başlıklı "Öğrencilerimizin ilerleyen yıllara hem fiziksel hem de ruhsal açıdan daha güçlü bir şekilde girebilmelerini sağlamak amacıyla yapacağımız E-Twininng projemizin tanıtım videosu aşağıda sunulmuştur. İyi seyirler...

Ara

Okulumuz Gazişehir Meclisinde alınan karar doğrultusunda öğrencilerimizin sosyal-duygusal gelişimleri ve akademik başarılarını desteklemek, öğrencilerde istendik davranışları artırmak, olumlu davranış geliştirme ve etkili iletişim yöntemlerini kullanma, okul iklimini iyileştirme gibi amaçlarla "Ayın Öğrencisi" projesi Aralık ayı itibariyle Müdürlüğümüzce uygulamaya koyulmuştur. Bütün sınıf seviyeleri kendi arasında aşağıda sunulan "Ayın Öğrencisi Değerlendirme Formu"nda yer alan kriterler doğrultusunda komisyonumuzca değerlendirilecek olup 5,6,7 ve 8. sınıflardan birer öğrencimiz her ay ayın öğrencisi olarak seçilecektir. Okulumuzda yapılan Kazanım Değerlendirme Sınavı (Deneme Sınavı)' nda her sınıf seviyesinden sadece ilk 15' e giren öğrenciler değerlendirmeye alınacaktır. Aralık ayının seçilen öğrencileri Ocak ayının ilk haftası, Ocak ayının seçilen öğrencileri Şubat ayının ilk haftası olacak şekilde her ay Ayın Öğrencisi olarak seçilen öğrenciler okulumuzda yapılacak törenle ödüllendirilecektir. Söz konusu Ayın Öğrencisi Değerlendirme Formu aşağıda sunulmuş olup bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Sevgi Tezcan TİRYAKİ ile Hatay – Toygarlı Gazipaşa Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmenlerinden Fatma TÜM 'ün KURUCU ORTAKLIĞINI paylaştığı "NİNEMİN AŞI, SAĞLIKLI LEZZETLERİ DİYAR DİYAR TAŞI" başlıklı "Öğrencilerimizin beslenme alışkanlıklarını gözden geçirmelerini, bu konuda bilinçlenmelerini" amaçlayan bir projedir e-twinning projemiz.

Okulumuzun Öğrenciler için Hazırlamış Olduğu Ödül kartı projesi