Etiket Sonuçları: okuma

Ben okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında okuma etkinliğimiz

Okulumuzda "Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor" projesi kapsamında her ay düzenlenen "Kitap Kurdu" yarışmasında OCAK ayı birincilerimize, "Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor" projesine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için okulumuz öğretmenlerinden Mustafa DÜZGÜN ve Fatma SEZENER tarafından düzenlenen "Kitap Okumanın Önemi" konulu afiş yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilerimize ve Karate İl Müsabakalarında 2.  olan öğrencimiz Mustafa Yaşar AKPINAR ile 3. olan öğrencimiz Bilal DOKUYUCU' ya ödülleri düzenlenen törende verildi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın eşi Emine ERDOĞAN Hanımefendi himayelerinde 29 Eylül 2021 tarihinde başlatılan "Nerede Kalmıştık" projesi kapsamında okuma yazma bilmeyen yetişkinlere yönelik okuma yazma seferberliği başlatılmıştır.