Etiket Sonuçları: gaziantep

Ben okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında okuma etkinliğimiz

GAZİANTEP SAVUNMASI DESTANI ŞİİRLERİNİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

Gaziantep Valimiz Sayın Davut GÜL, "Harekete Geç" isimli eTwinning projemize destek mesajlarını ilettiler.

"Spor, ne kazanma hırsı ne de kaybetme korkusudur. Spor, sağlıklı yaşam ve özgüvendir. Spor Şehri Gaziantep ile Harekete Geç."

Valimiz Sayın Davut GÜL' e eTwinning projemize vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı şükranlarımızı arz ederiz.

Gaziantep Futbol Kulübü sporcularından Oğuz CEYLAN, Muhammet DEMİR, Furkan SOYALP, Doğan ERDOĞAN ve Burak BOZAN' a "Harekete Geç (Move On)" isimli eTwinning projemize desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunarız.

Haz

İlimizde, 06 Haziran 2021 tarihinde yapılan LGS sınavı sonuçlarına göre öğrenci alacak okulların listesi aşağıda sunulmuştur. En sağda yazan sayılar okulun kontenjanını yani sınavla alacağı öğrenci sayısını ifade etmektedir.