Etiket Sonuçları: cumhuriyet

Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına düzenlenen Gaziantep kros yarışması

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "En büyük eserim" dediği Cumhuriyeti, biz Türk milletine armağan edişinin, 99. yıl dönümünü okulumuzda yapılan törenle büyük bir coşkuyla kutladık.  Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu şiir, kompozisyon ve koro çalışmaları törende sergilendi.

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "En büyük eserim" dediği Cumhuriyeti, biz Türk milletine armağan edişinin, 98. yıl dönümünü okulumuzda yapılan törenle büyük bir coşkuyla kutladık.  Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı şiir, kompozisyon ve koro çalışmaları törende sergilendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel okulumuzda yapılan şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Okul Müdürümüz Sn. Ali BOZ ödüllerini verdi.